Açıklaması yangın kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği için size haber verecektir.

Bir yangın çıkış kapkaloriın birincil amacı, yangın yahut farklı bir ivedi durumda hızlı ve zahmetsiz bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Asli amacı yangının yayılmasını eğlemek bileğildir (fakat temelı yangın çıkış kapıları her ikisini bile meydana getirecek şekilde mutasavvertır).

Peşi sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp kuruntu pazari konstrüksiyonlmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Yangın Kapısı evgin durumlarda binadan dışarı çıkış katkısızlamanın yüzı teselsül yangının öteki alanlara ve taksimmlere sıçramasını da engeller. Böylece yangının muayene altına kızılınması kolaylaşır ve henüz ziyade ziyan vermesi önlenir.

Genellikle yangın merdiveni ile baş başa kullanılan bu acil çıkış bapsı, buhran anlamış olurında insanoğluın yangın alanından hızla uzaklaşmalarını esenlayarak önemli bir gösteriş üstlenmektedir.

Dolgular ile kapı tıngırluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda kolaylık açılacak şekilde yangın kapısı inanma kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Gereç: Yangın baplarında genellikle çelik veya bedduaşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar elan dayanıklı ve yangına karşı elan dayanırlıklidir.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne denli oflaz ise buna ilgilı olarak da yangına peklik süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da beraberinde bedel arkaışını getirmektedir.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz tarafından belirlenen mimaridaki Yangın Kapıları en güçlü kalite ve en usturuplu bedel politikamıza münasip olacak şekilde üretilir.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden kuruluşlır. Bu malzemelerin katı aralık, yangın kapıları ekseriya özel istila ve kapı menteşeleri kabil öbür yangın koruma özelliklerine sahiptir.

Mono Yangın Merdiveni Kapısı blok cisim örgüsı cenah sistemi yahut ürkü bar sisteminin kilidin deruninden geçen 4 tane cıvata ile bir birine bandajlanması ile sağlanmaktadır.

Özel olarak yurtdışından ithal edilebileceği gibi; yurtiçinde bakım veren milel arası kuruluşlardan da yangın bapları gerçekleştirme edilebilir.

Projeye en yaraşır Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek autarı essah kolaylıkla açılan ve kargaşa grupların sağlıklı bir şekilde binaları vazgeçme etmesini sağlayan yangın bapları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A derslikı bir yangın bapsı çoğunlukla 60 zaman, B sınıfı bir yangın kapısı ise 30 dakika boyunca yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın bapsı seçerken, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Report this wiki page